Porti i PC për Mario 64 po merr tashmë ‘ray tracing’
Mario 64 në PC vazhdon të bëhet gjithnjë e më i mirë me mod-e qesharake Unë mendoj se porti i PC për Mario 64 mund të jetë gjëja më interesante që do të ndodhë në PC në vitin 2020. Po,…
Ky PC port i Mario 64 duket si një remaster i plotë
Kthehemi në maj kur Ergi shkruajti për një port mbresëlënës të Mario 64 në PC që dukej fantastik me 60fps dhe rezolucion 4K. Por siç e vuri në dukje atëherë, një frame rate më e lehtë dhe rezolucion më i…
Versioni i PC i Super Mario 64 tani ka edhe mods
Ja se si duket Mario në HD Ndërkohë që Nintendo ka hedhur në gjyq faqet që po mbajnë versionin e Super Mario 64 për PC që u publikua përpara pak kohësh, kjo nuk i ka ndaluar njerëzit që të krijojnë…