Tag: PC Gamer

Një lojë Squid Game mund të vijë së shpejti sipas Netflix
Ekzekutivi i Netflix, Asia Minyoung Kim thotë se po merret parasysh një video lojë Squid Game. Nuk është një lajm surprizë, pasi Netflix thotë se Squid Game është në rrugën për të qenë shfaqja e saj më e shikuar ndonjëherë,…
Të luash lojëra të vështira është si të hash ushqim pikant
Kur mendoni për lojëra të vështira, çfarë ju vjen ndërmend? Dëshira e papritur për të përplasur kontrolluerin tuaj? Zemërimi i pakontrollueshëm kur nuk mund të vrasësh një shef në Dark Souls ose Bloodborne? Apo ndoshta ju thjesht doni të qani…
Forza Horizon 5 është loja më e shumëpritur
Forza Horizon 5 fitoi vlerësimin e lojës më të pritshme gjatë çmimeve zyrtare të E3 2021 ditën e djeshme. Ceremonia virtuale shënoi fundin e ngjarjes së këtij viti vetëm në internet dhe pa gjyqtarë të zgjedhur nga partnerët mediatikë të…