Tag: pc building simulator

Mbi 4 milion lojtarë marrin PC Building Simulator falas nga Epic Games
Loja më e fundit falas e Epic Games Store është PC Building Simulator, një lojë e dobishme që lejon lojtarët të ndërtojnë dhe riparojnë PC duke përdorur komponentë të licencuar në botës reale. Duke përdorur këtë lojë, përdoruesit e PC…
Epic Games Store zbulon lojërat falas
Këtë javë, ju mund të merrni lojën që ju lejon të pretendoni se zotëroni disa nga kartat grafike më të mira, PC Building Simulator, dhe si kurrë më parë, Epic ka zbuluar edhe lojën falas të javës së ardhshme. Këtë…