Ndryshimet e preseason në League of Legends kanë ardhur në PBE
Tashmë keni mundësi të provoni gjithçka të re në League of Legends në PBE Preseason në League of Legends është zakonisht një periudhë testimesh nga Riot për të parë ndryshimet që nevojiten në lojë. Çdo vit, update të shumta revolucionarizojnë…
Bëhet tease kampioni i ri në League of Legends PBE
Kampioni i ri do të ketë... tym? Një teaser i ri për kampionin e ardhshëm të League of Legends duket se është shfaqur në update-in e fundit të Public Beta Environment (PBE). Lojtarët në PBE kanë vënë re se në…
Riot i ka bërë leak aksidentalisht champ-it të ri në League of Legends
Nuk ja kemi idenë se kush mund të jetë. Në update-in e sotshëm të PBE-së së League of Legends, Riot Games shtoi një loading screen ekstra për skinin e ri Elderwood të Nocturne në serverin e lojës. Gjithsesi një file…
Rradhët e pritjes së Teamfight Tactics po kalojnë orën
Mode-i më i ri i League of Legends, Teamfight Tactics u lançua në një numër të madh serverash mbrëmë, por gjithsesi lojtarët po kuptojnë se nuk është edhe aq e thjeshtë që ta luajnë fenomenin më të fundit të Riot…
Teamfight Tactics Mode do të vijë nesër në League of Legends
Lojtarët e League of Legends që kanë parë streamer-at e tyre të preferuar të luajnë Teamfight Tactics ose kanë patur vetë mundësinë ta provojnë mode-in në PBE, do të marrin eksperiencën e plotë pasi loja të vijë në live servers.…
RNG e Items në Teamfight Tactics nuk është e balancuar
Shtesa më e re e Riot për League of Legends është Teamfight Tactics. Mode-i doli sot në PBE dhe është e mbushur me RNG. Shumica e RNG e parë në Teamfight Tactics është e arsyeshme dhe të jep një balancim…
Tre skine të reja spektakolare Dark Star janë zbuluar në LoL PBE
Jhin, Karma dhe Shaco marrin të tre skin-et e tyre të reja Riot Games ka zbuluar 3 skine të reja si pjesë e linjës Dark Star në update-in e fundit të PBE-së së League of Legends. Gjysma e universit alternativ…