Tag: paypal

Hackers po vjedhin pagesat e streamers në Twitch
Para pak kohësh, source code, pagesat e Twitch streamers të ndryshëm dhe më shumë u bënë leak duke shkaktuar shumë probleme për Twitch. Dhe së fundmi Twitch po goditet përsëri me një problem akoma edhe më serioz. Problemi më i…
Si të instaloni Windows 11?
Microsoft ka njoftuar që versioni tjetër i Windows që do të quhet Windows 11, do të jetë i disponueshëm nga festat e 2021 (megjithëse ndoshta jo për përditësime). Gjatë javëve dhe muajve të ardhshëm, Windows Insiders do të provojë të…
PayPal do të fillojë përdorimin e cryptocurrencies
Do të lejohen transaksionet brenda network-ut. Përdoruesit e PayPal mund të paguajnë nga balanca e tyre bankare, të lidhin llogaritë e tyre bankare ose të bëjnë pagesa përmes kartave të kreditit.  Të tilla gjëra priten nga një shërbim i tillë,…