Uranium LTM e stilit të Overwatch do të vijë së shpejti në Fortnite
Fortnite është bërë e njohur tashmë që kopjon veçori dhe mode nga lojëra të famshme rivale si Apex legends. Tani duket se dhe Overwatch po trajtohet në të njejtën mënyrë, me leaks të reja që zbulojnë se një mode Payload…
Update 0.15.0 i PUBG Mobile sjell Payload, tank BRDM dhe armë të reja
Ky mund të jetë update më interesant i lojës prej shumë kohësh Update 0.15.0 i PUBG Mobile do të vijë së shpejti në beta për smartphone-t Android dhe iOS. Versioni beta ka në të shumë gjëra të reja emocionuese, përfshirë…