Një mode i ri do të vijë në PUBG Mobile
Data e lançimit, armët e reja dhe më shumë PUBG Mobile do të marrë një mode të ri loje të quajtur Payload në datë 23 tetor, pas update 0.15.0 që solli ndryshime madhor për battle royale-in në mobile. PUBG Mobile…
Halloweeks, Payload Mode dhe më shumë në Update 0.15.0 të PUBG Mobile
Update 0.15.0 është i disponueshëm për tu luajtur tani në PUBG Mobile, duke sjellë veçori të reja në battle royale-in e lojës dhe një transformim të mode-it Survive Till Dawn. Më në fund, 'ledge grab' vjen në PUBG Mobile Në…
Update 0.15.0 i PUBG Mobile do të sjellë një mode të ri në lojë
Ky mode arcade do të quhet Payload. PUBG Mobile ka hedhur shenja drejt një mode-i të ri në lojë që do të vijë me update 0.15.0. Payload mode është për ata njerëz që i kanë qef shpërthimet dhe gjejeni se…