Tag: Pathway

Lojëra dhe DLC të reja vijnë këtë javë në Nintendo eShop
Si çdo javë, Nintendo eShop ka sjellë lojëra, DLC, demo të shumëllojshme dhe mundësinë për të bërë pre-order disa nga lojërat që do të vijnë së shpejti. Super Bomberman R Online Përballuni me pothuajse 64 lojtarë të tjerë në SUPER…
Zbulohen lojërat e ardhshme falas në Epic Store
Epic i është kthyer traditës. Pas një muaji me lojëra të profilit të lartë në PC që vinin falas pa ndonjë njoftim paraprak, Epic Games i është kthyer zakoneve të vjetra, duke prezantuar lojërat që do të sjellë falas një…