Tag: pathfinder

Ubisoft po zhvillon një Third-person-shooter të quajtur Pathfinder
Tre burime kanë konfirmuar se Ubisoft është duke punuar në një  third person shooter të quajtur "Pathfinder", i cili mund të jetë një emër i koduar për projektin. Imazhet dhe videot e lojës, që janë dhënë me kërkesën e anonimitetit, tregojnë…
Merrni një skin falas në Apex Legends të frymëzuar nga Star Wars Jedi: Fallen Order
Pathfinder i Apex Legends tashmë mund të ecë rreth e qark battle royale-it duke u dukur pak, shumë pak, si wee droid BD-1 i Star Wars Jedi: Fallen Order. Është falas dhe çdo gjë që duhet të bëni për ta…