Patenta e re e PS5 mund të zbulojë dizajnin final të konsolës
Pamja e PlayStation 5 mund të jetë zbuluar, teksa një patentë e re nga ana e Sony ka zbuluar dizajnin e plotë të konsolës së ardhshme. Patenta e re përfshinte 10 imazhe të detajuara të devkit-it, duke e zbërthyer çdo…
Kina kryeson regjistrimet e patentave në të gjithë botën, pas 4 dekadave me SHBA në krye
Vitin e shkuar Kina u bë lidere në regjistrimin e patentave internacionale, duke ja kaluar Shteteve të Bashkuara, që kishin mbajtur vendin e parë për më shumë se një dekadë. Kjo u njoftua nga OKB. Një rekord prej 265,800 aplikimesh…
Patenta e fundit tregon se DualShock 5 do të marrë komanda zanore
Controller-i i PlayStation 5 do të ketë një mikrofon të integruar Sony Interactive Entertainment ka fituar një patentë të re e cila sugjeron se DualShock 5 do të mund të marrë komanda zanore nëpërmjet një mikrofoni të integruar. Teknologjia e…
PlayStation 5 do të ketë një sistem sigurie që ndalon hilet
Sony ka liçensuar një patentë për PlayStation 5 që ndalon hilet Të bësh me hile në multiplayer është thuajse e pamundur në PlayStation 4, por me PlayStation 5, Sony ka vendosur të rrisë edhe më shumë masat e sigurisë. Dihet që…
PlayStation 5 do të fokusohet në krijimtarinë e përdoruesve të tij
Kjo sipas sugjerimeve të një patente të re. PlayStation 5 do të ketë një fokus të madh në content-in e gjeneruar nga përdoruesit. Kjo vjen nga një patentë e re që është shfaqur në US Patent and Trademark Office, mbi…
Activision do krijojë NPC duke përdorur të dhënat tuaja
Herës tjetër që do të luani një lojë të Activision, mos u çudisni po t'ju duket sikur po shikoni veten në pasqyrë. Activision do që ti bëjë online bots sa më realistikë dhe një aplikim për një patentë sugjeron se…