Patch v10.40 vjen në Fortnite, së bashku me një fundjave Double XP
Një playlist i ri, Rift Zone, si dhe ndryshime në matchmaking Update v10.40 në Fortnite tashmë ka ardhur, me patch-in që është lançuar nga Epic Games në PC, Xbox One, PS4, Nintendo Switch dhe mobile. Update v10.40 pritet të jetë…
Epic do të ndryshojë matchmaking në Fortnite, duke sjellë bots
Epic Games detajon ndryshimet që do të vijnë në matchmaking Në një postim të ri në website-in e tyre, Epic Games lajmëroi se disa ndryshime do të vijnë në sistemin e matchmaking në Fortnite dhe pjesë e këtyre ndryshimeve ishte…