Ja çfarë sjell update-i i ri i GTA Online
Patch notes të GTA Online për këtë javë janë këtu dhe ato përfshijnë një dhuratë bujare. Çdo lojtar që bën log in përgjatë muajit maj do të marrë $500,000, në lojë sigurisht. Përtej kësaj dhurate të këndshme monetare, ka dhe…
Ja çfarë ka sjellë Update 16 për FIFA 20
FIFA 20 ka një update të ri për komunitetin e saj që po mundëson një mënyrë më të mirë që lojtarët të monitorojnë lidhjen e tyre me serverat e EA Sports, bashkë me update vizuale për disa kits. Sado që…
Këto janë patch notes për update-in e datës 8 prill në Fortnite
Epic Games ka sjellë update-in e fundit për Fortnite Chapter 2, me një patch mirëmbajtjeje të datës 8 prill, që rregullon disa probleme që ka patur loja në PC, Xbox One, Switch dhe paisjet mobile. Update-et e këtij sezoni kanë…
Update 14 i FIFA 20 është live në PS4, Xbox One dhe PC
Javën e shkuar EA solli një patch të ri për FIFA 20. Update-i u bë i disponueshëm menjëherë në platformën e PC dhe solli patch 14. Sot, ky update po vjen në të gjitha platformat. Tashmë ai është live dhe…
Fortnite Update 2.65 (12.30) është live, ja çdo gjë që duhet të dini
Një patch i ri ka ardhur live për Fortnite në PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch dhe disa paisje mobile. Në Fortnite Update 2.65, do të vëreni se zhvilluesit krijuan një Door Gallery Update për të hapur më shumë…
Ja çfarë ka ardhur në Fortnite Update V12.21
Epic Games kanë zbuluar patch v12.21 të Fortnite Chapter 2, që ka ardhur sot live në PC, Xbox One, PS4, Nintendo Switch dhe mobile. Zhvilluesit e Fortnite njihen që i miksojnë shpesh gjërat në lojën battle royale, duke shtuar plot…
Pump Shotgun është ndryshuar fshehurazi në Season 2 të Fortnite
Pump Shotguns janë armë tmerrësisht të ndryshueshme. Ti ke mundësinë që të gjuash dike në një moment dhe të zhgënjehesh plotësisht me të herës tjetër që qëllon. Kjo është diçka me të cilën lojtarët e Fortnite kanë filluar të mësohen,…
Zbulohen patch notes zyrtarë për Patch 10.2 në League of Legends
Aphelios do të marrë edhe më shumë ndryshime Patch-i i kaluar i League of Legends, Patch 10.1, ishte i pari për Season 10 dhe ai solli shumë ndryshime dhe i dha mundësi lojtarëve që gjithashtu të luanin sërish për të…
Pas Chapter 2, cila është e ardhmja e Fortnite?
Nga vrimat e zeza tek një matchmaking funksional, ky ka qënë një vit i çuditshëm për lojën battle royale të Epic Games Ky ka qënë një vit mjaft i çuditshëm për një prej lojërave më popullore, Fortnite. Me lançimin e…
Këto janë patch notes të update 0.16.0 të PUBG Mobile
Erdhi dimri në PUBG Mobile. PUBG Corp ka zbuluar patch notes për update 0.16.0 të PUBG Mobile që do të vijë nesër. Modet e reja të lojës që kanë gjetur dhe kanë bërë leak dataminers tashmë vijnë si të konfirmuara,…