Këto janë patch notes jozyrtare për Fortnite Update v11.21
Epic Games solli një update të ri për Fortnite Battle Royale në 4 dhjetor dhe këto janë të gjitha detajet që duhet të dini për të. Siç ka qenë rasti me shumicën e update-ve të Fortnite, që me fillimin e…