Rift Herald do të bëhet buff në League of Legends Patch 9.24
Edhe Shelly po merr pak dashuri Pas ndryshimeve të mëdha të dragonjve në Preseason 2020 në League of Legends, Shelly mbase është lënë pas dore, por Patch 9.24 duket se do ta sjellë sërishë vemendjen tek Rift Herald. Dizenjuesi i…
Patch 9.24 në LoL do të sjellë ndryshime për Ryze, Senna dhe Yuumi
Këto janë disa prej ndryshimeve të para që do të vijnë në Patch 9.24 Kampioni më i ri i League of Legends, Senna, erdhi në lojë në nëntor. ADC/Support-i më i ri në lojë ka domimuar deri më tani në…