Një hotfix vjen në League of Legends 2 ditë pas preseason
Ky hotfix ndryshon Sanguine Blade, Omnistone, Elder Dragon dhe Ezreal Pavarësisht se shumë ishin entuziastë me ardhjen e preseason në Patch 9.23 të League of Legends, duket se ende kishte disa probleme në lojë. Hotfix-i që erdhi ditën e djeshme…