Patch 9.22 sjell Senna dhe True Damage në League of Legends
Ky është patch-i i fundit i këtij sezoni Tashmë jemi në momentet e fundit të sezonit 9 të League of Legends. Patch 9.22 do t'i japë fundit sezonit ranked dhe gjithashtu ka sjellë disa skin-e shumë të bukura për këtë…