Këto janë ndryshimet që kanë ardhur me patch 9.2 në PUBG
Patch 9.2 i PUBG, po sjell disa veçori të shkëlqyera në battle royale, duke përfshirë një automjet të ri, hapjen e goditjes së shoferit, disa rregullime të cilësisë së jetës dhe shumë cosmetics. Rikthehuni tek motorët tuaj me Dirt Bike-un…