Patch 7.25b në Dota 2 bën nerf Lycan dhe Weaver
Ai gjithashtu sjell edhe ndryshime në XP Tani që skena profesioniste e Dota 2 është ndaluar plotësisht për shkak të coronavirus, ekipi zhvillues i lojës duket se po punon për të sjellë vazhdimisht update në lojë. Patch 7.25b ka ardhur…