Outlanders Update vjen me shumë ndryshime në Dota 2
Madje njerëzit po e quajnë lojën Dota 3 Patch-i më i fundit i Dota 2 tashmë ka ardhur për të gjithë lojtarët dhe të gjitha ndryshimet në Outlanders Update, gjithashtu i njohur si Update 7.23, kanë ardhur në lojë. Patch…
Outlanders Update do të vijë në Dota 2 në 26 nëntor
Valve konfirmon datën e lançimit të patch-it më të madh të vitit Valve mund të jetë e zënë me lojën e re Half-Life dhe zbulimet e reja në CS:GO, por kjo nuk do të thotë se e kanë harruar një…
Kur do të vijë patch 7.23 në Dota 2?
Një patch i madh me shumë ndryshime, si dhe një ditë e madhe për Dota 2 Lojtarët e Dota 2 kanë disa muaj që presin për patch-in e ri të madh në lojë, duke marrë parasysh faktin se ata kanë…