Hearthstone po dhuron pako falas me letra dhe gold
Në një postim në blogun e zhvilluesit duke prezantuar notes e reja të Hearthstone 19.2, studioja njofton: "Si një faleminderim që jeni pjesë e komunitetit tonë, ne gjithashtu po shpërblejmë të gjithë lojtarët me pesë pako kartash Madness at the…