Patch 18.6.1 sjell ndryshime në Duels dhe Battlegrounds
Thesare, balanca e heronjve në të dyja mode-et dhe llojet e minionëve në Battlegrounds po rregullohen Hearthstone po merr patch-in e saj më të ri, 18.6.1  dhe synon të sjellë ekuilibrin në dy mode-et më të reja të lojës, Duels…