fbpx

Tag: Patch 11.6

League of Legends champions më të mirë për solo queue në patch 11.6
Patch-i i gjashtë i sezonit 11 ka dalë në live servers të League of Legends dhe disa champions specifik po dominojnë solo queue Që kur filloi sezoni i ri, meta tashmë është zhvilluar shumë. Disa kampionë të ndryshëm kanë qenë…
Renekton, Lillia goditen me nerfe të rënda në Patch 11.6 të League of Legends
Drejtori i dizajnit të lojës së League of Legends Mark "Scruffy" Yetter hyri në detaje të hollësishme sot në lidhje me nerfs-at e ardhshëm për disa kampionë në Patch 11.6. Ndoshta dy nga kampionët më të goditur në patch-in e…
Riot Games eksperimenton tek Katarina, Warwick dhe Urgot
Katarina, Warwick dhe Urgot mund të marrin disa buffs të konsiderueshme në patch-in e radhës të Leauge of Legends. Riot është duke provuar një seri ndryshimesh ndaj kampionëve në Public Beta Environment, duke synuar efektet on-hit dhe ndërveprimet me Conqueror…