Tag: patch 11.3

Ja çfarë ka sjellë patch 11.3 në League of Legends
Patch-i i kësaj jave në League of Legends përmban ndryshime gjithëpërfshirëse në një përzgjedhje të madhe të items, duke mbuluar pesë kategori: tank, enchanter, marksman, fighter dhe sustain. Riot po vazhdon të "rivlerësojë" healing sistemik në patch 11.3 duke rregulluar…