Tag: patch 11.2

League of Legends patch 11.2 sjell Viego dhe ndryshime të tjera
League of Legends patch 11.2 ka sjellë skins të kampionit të ri Viego, Ruined dhe Shan Hai Scrolls dhe një seri ndryshimesh të balancës së lojës. Por përveç kampionit të ri jungle, Riot po bën disa ndryshime në healing me…