Patch 10.7 bën nerf Rebels në Teamfight Tactics
Riot Games gjithashtu ka sjellë disa modes të reja Patch 10.7 në Teamfight Tactics erdhi në lojë të mërkurën, duke sjellë disa ndryshime balance, një rework, si dhe disa game modes tërësisht të reja. Ndryshe nga loja e re kaotike…