League Patch 10.20 sjell buff të Varus & Aatrox dhe më shumë
League Patch 10.20 trregon buff-et të Varus & Aatrox, nerfs të Katarina, më shumë Patch-i League of Legends 10.20 është i radhës në menu ndërsa shkalla në internet largohet nga kampionati konkurrues gjatë Worlds. Këtu janë të gjithë buffs, nerfet…