Kjo është gjithçka që sjell patch 10.13 në League of Legends
LoL patch 10.12 ka ardhur në serverët live të lojës MOBA, duke sjellë High Noon skins dhe një seri të ndryshimeve të Champion dhe rune, dhe patch 10.13 tani ka arritur në PBE për dy javë testime. Së pari, siç…