Runes e spells të papërdorura do bëhen buff në Patch 10.12 të LoL
Riot Games ka si qëllim të rrisë diversitetin në lojë Riot Games ka si qëllim të bëjë buff disa prej summoner spells dhe runes më pak të përdorura në Patch 10.12 të League of Legends. Mark "Scruffy" Yetter ka publikuar listën…