Tag: patch 10.10

Soraka bëhet buff dhe Diana nerf në League of Legends Patch 10.10
Patch-i solli kryesisht ndryshime të vogla në balancën e lojës Edhe pse komuniteti i League of Legends është marrë me problemet e toksicitetit në lojë, Riot Games vazhdon të sjelli patch-e të reja balance për të ndryshuar meta-n e lojës.…