Nerf i Aphelios dhe rework i Sylas do të vijnë në Patch 10.1 të LoL
Patch-i i parë i Season 10 në League of Legends do të jetë shumë i madh Me fillimin e sezonit të ri të League of Legends fare pranë, një patch i madh pritet të vijë, duke finalizuar të gjitha ndryshimet…