Apex Legends Patch 1.1.3 rregullon audion dhe pakëson crash-et
Patch 1.1.3 i Apex Legends është publikuar nga Respawn Entertainment, ndaj pasi ta update-oni lojën, do të shihni më pak crashs dhe do të vëreni përmirësime në problemet e audios. Përveç këtyre edhe probleme të tjera më të vogla do…