Lojtarët e Valorant po hasin shumë probleme pas Patch 1.02
Janë raportuar probleme performance dhe me regjistrimin e goditjeve Lojtarët e Valorant ishin gati për të festuar ardhjen e ranked mode në Patch 1.02, por loja ka patur probleme të shumëta që e kanë nisur keq sezonin ranked në lojë.…
Bug-u i Valorant lejon lojtarët të përdorin Ghost Mode në ndeshje
Tani ju mund të fluturoni nëpër hartë pa pengesë Lojtarët e Valorant kanë gjetur një bug mjaft të madh, i cili i lejon ata të fluturojnë në hartë në ndeshje normale. Ky glitch ka ardhur pasi Patch 1.02 erdhi në…
Valorant së shpejti do t’i lërë lojtarët të dorëzohen në një ndeshje
Surrender do të vijë në patch 1.02, që pritet diku gjatë javës Në edicionin e parë të serisë së postimeve në blogun e Riot, Ask Valorant, zhvilluesi i saj njoftoi se patch 1.02 po sjell një veçori shumë të nevojshme…