Nëse password juaj është pjesë e kësaj liste, ndryshojeni menjëherë
Shumica e password më të përdorur mund të bëhen crack në më pak se një sekondë Zakonisht kur jemi online nuk i kushtojmë shumë rëndësi password që vendosim nëpër llogari të ndryshme që ne kemi. Kjo gjë bën që dikush…
Në Discord po qarkullon një virus që ju vjedh password-in
Kini kujdes me files që shkarkoni në Discord Në vetëm pesë vite, popullariteti i Discord me gamers është rritur shumë. Platforma ka tani mbi 250 milionë përdorues dhe çdo ditë janë aktiv mbi 15 milionë, gjë që e ka bërë…
Passwordet më të përdorura të 2018s do ju bëjnë të ndjeheni si gjeni
"qwert123..."  Përgjatë shtatë viteve të fundit, SplashData ka zbuluar listën e passwordeve më të përdorura gjatë vitit. Me çfarë pamë këtë vit qënia njerëzore ka ende vend për përmirësim. Lista e passwordeve më të këqija u vendos pasi SplashData i…