Year 5 Pass në Rainbow Six Siege është bërë leak, por është zhgënjyes
Këtë vit do të ketë më pak operatorë se vitin e kaluar Pass-i i ri vjetor i Rainbow Six Siege duket se është zbuluar dhe këtë vit do të ketë më pak operatorë se vitet e kaluar. Siç mund ta…