Patch v10.31 sjell Party Hub dhe ndryshime në hartën e Fortnite
Tashmë mund të flisni me miqtë tuaj të Fortnite në telefonin tuaj Tashmë jemi në javën e tetë të Fortnite Battle Royale Season 10, dhe kjo do të thotë se një patch i ri ka ardhur në PC, Xbox One,…