Sezoni i 8 në Fortnite vjen me Party Assist – GameON Weekly
Në këtë edicion të GameON Weekly flasim për: 5. Detaje mbi The Division 2 dhe open beta-n e saj 4. Anthem është nje loje e mërzitshme 3. GTA Online sjell më shumë fitime se Red Dead Online 2. Lojërat e…
Party Assist në Fortnite lejon shokët të plotësojnë challenges për ty
Ky është një prej ndryshimeve më të mëdha në sezonin 8 Sezoni 8 i Fortnite sjell me vete sistemin e ri Party Assist, i cili lejon lojtarët të ndihmojnë miqtë e tyre të ekipit të plotësojnë sfidat javore. Sipas patch…