Tag: Partnered

Battlefield 2042 do të ketë një partneritet ekskluziv me Xbox
Zhvilluesi DICE dhe botuesi EA kanë njoftuar se Xbox është konsola zyrtare e Battlefield 2042, edhe pse të dy kanë theksuar se absolutisht nuk do të thotë që revoleti i ardhshëm është ekskluziv për platformat e Microsoft. Sipas një njoftimi…
Doni të bëheni një partner i Free Fire? Ja se si ta bëheni!
Free Fire po përpiqet vazhdimisht të bëhet më i mirë se konkurrentët e tij dhe të inkurajojë lojtarët që kanë ndikim në komunitet, ata kanë prezantuar një program partneriteti. Sipas këtij programi, një lojtar njihet zyrtarisht dhe merr përfitime të…