Tag: Paranormal Liberation War

Fansat e My Hero Academia mezi po e presin sezonin 6
Fansat e My Hero Academia mezi presin të shohin se çfarë do të vijë në anime sezonin e ardhshëm. Pasi filloi për herë të parë një varg të ri episodesh në fillim të pranverës, My Hero Academia ka përfunduar vitin…
Njoftohet sezoni 6 i My Hero Academia
My Hero Academia ka njoftuar se sezoni i gjashtë i animes tani ka përfunduar së krijuari. Sezoni i pestë i serisë filloi më herët këtë pranverë dhe përfundoi me 25 episode. Ka pasur disa ndryshime të mëdha gjatë rrjedhës së…
Kush duhet të jetë pasardhësi i Deku nëse ai vdes (Spoilers)
Cili prej heronjve duhet të marrë fuqitë e Deku nëse ndodh që ai të vdes Lufta e Paranormal Liberation është duke u zhvilluar në serinë e manga së My Hero Academia dhe një numër i madh heronjsh ka vdekur. Me…