Një film i ri live-action i Transformers do të vijë në 2022
Falë Paramount Pictures, treni i Transformers do të niset edhe një herë nga stacioni, pasi studioja ka zbuluar datën e premierës së filmit të ri të Transformers. Data është planifikuar për në 24 qershor 2022, por ende nuk e dimë…
Poducenti i Sonic thotë se fansat do të jenë shumë të kënaqur me dizajnin e ri
Kur traileri i parë i filmit Sonic the Hedgehog doli në sipërfaqe, njerëzit nuk ishin shumë të lumtur me të . Kjo prej dizajnit të vetë Sonic. Drejtuesit e filmit kishin përdorur elemente të ngjashme me versionin original, por gjithsesi…
Regjizori i Sonic The Hedgegog premton ta ndryshojë pamjen e Sonic
Interneti mbart një fuqi masive Jo më larg se para pak ditësh u publikua traileri i adaptimit në film të videolojës Sonic The Hedgehog dhe auchh, njerëzit nuk ishin aspak të lumtur me mënyrën se si e kishin realizuar personazhin…