Tag: paradox

Europa Universalis 2 është falas në GOG për 20-vjetorin e lojës
Europa Universalis, loja e parë strategjike nga Paradox, ka 20-vjetorin e saj. Për të festuar ju do të keni mundësi të merrni një kopje të Europa Universalis II falas në GOG.com. Gjithashtu mund të luani Europa Universalis IV falas gjithë…
Paradox zbulon se kush vampir nga Bloodlines do të rikthehet në vazhdimin e saj
Spoilera para. Sado që Vampire: The Masquerade-Bloodlines vendosej në Los Angeles, vazhdimi i saj është në Seattle. Gjithsesi, po shpresonim se një pjesë e kastit origjinal të të pavdekshmëve të kishte bërë të njejtën lëvizje dhe një ditë gjatë Guerilla…