Tag: Paradigm

Epic zbulon lojërat e reja falas për PC
Epic Games Store ka zbuluar lojërat e reja falas. Këtë javë, ju mund të merrni lojën co-op, Riverbond, dhe si gjithmonë, Epic ka zbuluar edhe çmimet falas të javës së ardhshme. Just Die Already është një Battle Royale e mbushur…