Tag: pantheon

Patch 10.21 bën nerf Samira dhe largon Pantheonin nga bot
Shtiza e pathyeshme ka qenë një zgjedhje e madhe në skenën competitive Shumë njerëz mund të jenë të përqendruar në Kampionatin Botëror 2020, por Riot Games gjithashtu po shikon drejt së ardhmes me League of Legends ‘Patch 10.21. Këtë herë,…
Pantheon ka pasur 100% ban rate në Worlds 2019 në League of Legends
Duket se Pantheon ka qënë aq i fortë sa për të shqetësuar të gjitha ekipet profesioniste Sipas GoL.gg, Pantheon ka pasur një ban rate prej 100% deri më tai në Worlds 2019, me të gjitha 50 bans të ardhura në…
Combo e re e Pantheon në LoL arrin të bëjë dyfish DPS
Combo i shton një animation cancel combo-s së tij të zakonshme Rework-u i Pantheon ka qënë prej disa kohësh një temë e nxehtë për lojtarët e League of Legends, por një lojtar ka gjetur një mënyrë për të përmirësuar në mënyrë…