Detajet e reja të plotit të Avatar 2 zbulojnë më shumë për historinë e filmit
Prisni të shikoni më shumë nga Pandora në vazhdimet e Avatar. Producenti i Avatar 2, Jon Landau, ka dolur për vazhdimin e filmit, duke sugjeruar se filmi i 2021 do të lidhet shumë me familjen dhe se do të shohim…
Fortnite dhe Borderlands bashkohen në update-in e fundit
Vizitoni Pandora në Rift Zone-in më të ri të Fortnite Rifti më i fundit në Fortnite ka shkëputur një pjesë të Pandora nga Borderlands dhe e ka sjellë në battle royale. Crossover-i që ka ardhur me patch 10.20 ka sjellë…