Së shpejti do të shikoni League of Legends esports në aeroplane
Nuk ka ndonjë gjë më të keqe se të jesh në një fluturim të gjatë dhe të mësosh se skuadra jote e preferuar e esports ka humbur, falë atij personit hiperaktiv në media sociale që nuk mban dot një gjë…