Tag: palico

Ja se si do të duket Palico në filmin e Monster Hunter
Po, ai është Shefi Meowscular Një tjetër trailer për filmin Monster Hunter ka mbërritur, këtë herë përmes Kinës, dhe përfundon me një ngacmim të Shef Meowscular - palikun që regjisori Paul W. S. Anderson më parë e përshkroi se kishte…
Filmi i Monster Hunter do të ketë Palicoes dhe Meowscular Chef
Gjatë një paneli në New York Comic Con të këtij viti, drejtori i filmit Monster Hunter Paul, W. S. Anderson foli për të gjithë monstrat që ai kishte përfshirë me film Në panel, Anderson deklaroi se Palicoes nga Monster Hunter:…