fbpx

Tag: paladins

Tashmë mund të luani Uther në Book of Heroes të Hearthstone
Ai është një nga Paladins më të mirë që ka ekzistuar Nëse keni qenë duke pritur për ndonjë përmbajtje solo të Hearthstone, bëhuni gati. Kapitulli i fundit në Book of Heroes të Hearthstone ka mbërritur, me protagonist Uther the Lightbringer.…
Suksesi i SMITE ka kaluar çdo pritshmëri të krijuesve të saj
Deri më sot MOBA ka gjeneruar më shumë se 300 milion dollarë Kreu i Hi-Rez Studios ka njoftuar se SMITE është një nga MOBA-t më të suksesshme momentalisht në treg, me mbi 30 milion përdorues të regjistuar në të gjithë…
Qeveria Kineze ndalon nga qarkullimi Fortnite, PUBG dhe Paladins
Më herët këtë muaj qeveria Kineze mblodhi Komitetin e Etikës Onine (Online Ethics Review Committee), për të shikuar disa lojëra online dhe për të parë nëse ato ishin në kundërshtim me rregullat sociale dhe etike të vendit të tyre. Nga…
Paladins: shtohet cross-play dhe një hero i cili thërret dragonj
Progression dhe Cross-platform-play po vijnë drejt Paladins në një përpjekie për "Të thyer barrierat që ndalojnë miqtë të luajnë me njëri-tjetrin". Gjatë fjalimit në ekspozitën e tyre anuale, Hi-Rez Studios njoftoi se zhvilluesi Evil Mojo do të njoftojë edhe një…
Paladin, një lojë falas që ngjan si Overwatch, është tashmë edhe në konsolë
Beta e hapur e Paladins vjen në PS4 dhe Xbox One Lojtarët e konsolave mund të provojnë lojën konkurrente të Overwatch Paladins e cila është zhvilluar nga krijuesit e Smite-it. Paladins ka zgjeruar Betan e saj të hapur në PS4 dhe Xbox One,…