Tag: padi

FTC ngre padi për të përçarë Facebook
US Federal Trade Commission ka ngritur një padi kundër Facebook, duke thënë se gjigandi i mediave sociale ka përdorur një strategji sistematike për të ruajtur monopolin e tij, duke eleminuar konkurencën. FTC përmendi këtu blerjen e Instagram në 2012 dhe…
Selena Gomez ngre një padi me vlerë $10 milion kundër një loje që ka përdorur imazhin e saj
Selena Gomez ka ngritur një padi me vlerë $10 milion kundër zhvilluesve të një loje mobile, me akuzën se loja zhvat tiparet e saj dhe të të famshmëve të tjerë. “Clothes Forever — Styling Game” është e disponueshme për tu…
Riot Games do të paguajë $10 milionë si marrëveshje për padinë e diskriminimit gjinor
Tashmë mbetet që marrëveshja të aprovohet nga gjykata. Zhvilluesi i League of Legends, Riot Games, ka rënë dakord të paguajë të paktën $10 milionë punonjësve femra, si dëmshpërblim në një padi të ngritur rreth diskriminimit gjinor. Kjo marrëveshje është mbështetur…
Epic padit një testues të Fortnite, pasi nxorri informacione për Chapter 2
Testuesi në fjalë është akuzuar për thyerjen e marrëveshjes së konfidencialitetit që kishte me Epic. Epic ka hedhur një nga testuesit e tij në gjyq, pasi mendohet se ai ka nxjerrë informacione për Fortnite Chapter 2, duke i bërë "spoil"…
Epic Games paditet pasi dështoi të mbronte privatësinë e përdoruesve të tij
Kjo padi vjen si pasojë e adresave që u bënë hack në Fortnite Epic Games do të përballet me një padi si pasojë e problemit që kishte me nxjerrjen e informacioneve personale të miliona adresave të Fortnite. Ky problem ndodhi…