Tag: pacific

Call of Duty: Warzone zbulon hartën Caldera të pacific
Call of Duty: Warzone ka paraqitur hartën Verdansk Battle Royale që nga fillimi i saj, por kjo do të ndryshojë së shpejti. Call of Duty: Warzone po përgatitet për të hequr qafe Verdansk dhe për të hapur rrugën për një…
Zbulohen elemente të tjera për hartën e re të Warzone
Harta e Warzone Vanguard është vendosur të sjellë përmbajtje të reja në lojë. Përpara publikimit të tij, një përmbledhje e Paqësorit dhe point of interest të tij janë zbuluar duke shfaqur 11 pika të ndryshme hot drops. Call of Duty:…