P.T. është rikrijuar në Half-Life: Alyx, nëse ndjeheni të guximshëm
Dikush ka vendosur që Half-Life: Alyx, spin-off-i i fundit VR nga seria legjendare e Valve, nuk ishte aq e frikshme sa duhet dhe rikrijoi P.T. në të si mod P.T. ishte menduar si një teaser i mirëfilltë ‘i luajtshëm’ për…
Hideo Kojima do të bëjë “lojën më të frikshme horror ndonjëherë”
Më të frikshme se P.T.? Death Stranding e Kojima Productions u lançua në PlayStation 4 këtë muaj, duke shënuar një epokë të re për Hideo Kojima, katër vite pasi ai u shkëput nga Konami. Përpara Death Stranding, Kojima po punonte…