fbpx

Tag: P.E.K.K.A’s Playhouse

Sezoni 22 i Clash Royale është quajtur P.E.K.K.A’s Playhouse
Sezoni i 22-të i Clash Royale është vendosur të fillojë në 5 Prill. Ajo është quajtur P.E.K.K.A’s Playhouse dhe do të prezantojë lojërat Magic Items, një skin të re kullë, emote dhe më shumë. Tipari më emocionues që vjen në…